12.12.2012

Nyt on 7 pentua kotona. Kovasti ovat kasvaneet. Isoimmilla on mennyt jo kilo rikki. Kolme eilen kotiin haettua pentua sopeutui hyvin mukaan porukkaan.

4.12.2012

Pientä päivitystä tilanteeseen.

Neljä pentua palautui kotihoitoon. Varaemo lopetti hoitamisen. Syötetään pullolla. Ensi viikolla tulee kolme pentua lisää. Sitten ei olekkaan kun kaksi maailmalla.

Pienimmäinen pentu on kasvanut melkein toisista ohi.

28.11.2012

Pennuille ruoka maistuu ja paino nousee.

Koiratalon teko siirtyi keväälle, jos ei vielä jotain lämpöaaltoa tule, että saisi pohjia valettua. Kotiin jäävä pentu saa tyytyä vanhaan koppiin. Onhan siinäkin lämmitys ja yöt pikkunen saa olla sisällä. Keväällä sitten uusiin tiloihin.

23.11.2012

Kaikki pennut on nyt varaemojen luona. Homma toimi mahtavasti eikä kukaan emoista vieroksunut meidän pentuja. Kaikki syövät ja pienimmäisenkin paino on noussut. Näyttää lupaavalta.

22.11.2012

Odotettu hetki koitti iltapäivällä 20.11, kun Lulun synnytys alkoi. Esimmäinen pentu syntyi omin avuin vähän ennen kello kuutta. Seuraavaa pentua ei alkanut kuulumaan, joten soitto lääkärille, joka pyysi tulemaan päivystykseen. Pentuja yritettiin saattaa maailmaan perinteisin menoin, mutta turhaan. Lopulta lääkäri päätyi leikkaamaan. Leikkaus meni itsessään hyvin ja kymmenestä pennusta yhdeksän syntyi elävänä.

Jostain syystä kuitenkin hetki lääkäristä kotiutumisen jälkeen Lulu yhtäkkiä menehtyi.

Tästä alkoi melkoinen ruljanssi pentujen hoitamisen kanssa. Toista vuorokautta meni valvoessa ja pentuja hoitaessa. Tällä hetkellä pennuille kuuluu olosuhteisiin nähden hyvää. Kaikki syövät ja pienintä pentua lukuunottamatta painokin tuntuu nousevan. Pidetään peukkuja.

9.11.2012

Pari viikkoa h-hetkeen. Kaikki mennyt mukavasti ja Lulu voi hyvin. Laitoin yhden kuvan kasvavasta mahasta. On vaan melko eläväinen kuvauskohde. Onneksi ruokakupille rauhoittuu.

2.11.2012

Tiineys etenee mukavasti. Lenkillä on käyty eikä kasvava maha vielä ainakaan näytä haittaavan.

Ruoka vaihdettiin pentumalliin ja hyvin tuntuu sekin maistuvan. Koiratalon rakennus täytyi laittaa jäihin, kun autotallikin pitäisi saada käyttökuntoon ennen talvea. No varastosta tuleekin aluksi Lulun asumus. Jos leudot säät jatkuu, niin eiköhän se koiratalokin saada käyttöön.

22.10.2012

Käytin Lulun tänään ultrassa ja tulos oli odotettu, tiineenä ja noin 7 pentua tulossa!

Pari pentua on jo varattukkin. Toivottavasti jatkokin sujuu yhtä hyvin kuin tähän asti. Viimepäivien pientä ruokahaluttomuutta lukuunottamatta koira on ollut lähes oma itsensä. Vähän ehkä hellyydenkipeä :)

1.10.2012

Tänään alkoi uuden tarhan teko. Tarkoitus olisi tehdä tarhan yhteyteen koiratalo pentuja varten.

003.jpg


21.9.2012

Luluastutettiin eilen Jiiällän Syllillä FI25711/10.

Pieniä vaikeuksia oli, ensikertalaisia kun ollaan ja uroksellakin oli ensimmäinen kerta. Onneksi on asiantuntevia ja avuliaita ihmisiä.