2019


13.5.

Beatrixin tiineys sujui hyvin ja pennut syntyivät 9.5. Tasainen pentue, 5u ja 4n. Emä ja pennut voivat hyvin ja pennut vaikuttaa reippailta.

Melkein kaikille pennuille on jo kotikin, ainoastaan yksi narttupentu on vielä uutta omistajaa vailla.

11.3.

Arielin kanssa käytiin taas näytelyissä. Kummastakin tuloksena JUN EH. Nyt varmaan odotellan 15kk ikää ja yritetään sitä tarvittavaa tulosta mahdollista kva-arvoa varten.

Beatrix astutettiin eilen. Luonto muutti taas suunnitelmat ja urokseksi vaihtui Kosselon Pete. Petehän on alkuperäisen vaihtoehdon Ilpon isä. Nyt vaan odotellaan onnistuiko astutus. Linkki sukutauluun alla.


18.2

Arielin kanssa näyttelyhomelit korkattu. Jalostuspäivänäyttelyssä käytiin pyörähtämässä tuliaisina EH. Kahteen näyttelyyn ollaan ilmoittauduttu, toisena päänäyttely Joensuussa.

Päätös Beatrixin astutuksestakin tehtiin ja urokseksi valikoitui Kaarnakorven Ilpo. Juoksujen alkua odotellaan.


9.1.

Syksy tuli ja meni, vuosikin kerkesi vaihtua. Julkaisut olleet enemmin tuolla facebookin puolella, mutta päivitetäänpäs välillä tännekkin.

Vanhemilla koirilla ei mitään ihmeitä koerintamalla, Taiga Kaakon Kennelkerhon mestaruuskisoissa kolmas ja yhdessä toisen meidän seuran koiran kanssa voittivat joukkuekisan. Kiertopalkinto taas vaihteeksi hyllyyn. Muita onnistumisia ei sitten tullutkaan. Beatrixillä hyviä töitä, mutta hirvet tuppasi löytymään turhan läheltä.

Jahdissa Taigalle kolme kaatoa ja Beatrixillekin eka kaato.

Kokonaisuudessaan koirat pelasi hyvin ja etenkin Taigan hakua ja löytövarmutta ei voi kun ihailla.

Sitten ne juniorit, huh huh..

Ensimmäisenä syksynä yhteensä neljä kaatoa kahdelle koiralle!

Hirvi kiinnostaa kaikkia, osa uskaltaa haukkua pidempään, toiset vähän lyhyemmän aikaa. Mutta hirvet löytyy ja jälki kiinnostaa. Lähes 10 kilometrin seuraamisia ja jäljityksiä on ollut. Huippuna Artemis jonka kolmas kaato tuli useamman tunnin työskentelyn tuloksena.

Tyytyväinen olen ollut pentujen kehitykseen ja ensi syksyltä odotan aika paljon.

Pentujen edesottamukset metsässä onkin laittanut pohtimaan Beatrixille seuraavaa astutusta.